Fotbolltransfers.com - Officiellt: Saman Ghoddos förlänger med Östersunds FK
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Officiellt: Saman Ghoddos förlänger med Östersunds FK

Publicerad: 2018-02-13 15:49 Allsvenskan

Det blev ingen flytt till Celta Vigo i januari. Nu har Saman Ghoddos, 24, istället signerat nytt kontrakt med Östersunds FK.

Celta Vigo erbjöd omkring 50 miljoner kronor i januari, men Östersunds FK nobbade budet. Nu har Saman Ghoddos istället förlängt till 2020, rapporterar osdsport.se.

– Jag har haft ett bra snack med Daniel Kindberg och med min agent. Vi har kommit fram till att det här är bäst för mig just nu, säger Ghoddos till sajten.

Ghoddos betonar att det inte är säkert att han lämnar ÖFK i sommar, trots att de flesta räknar med det.

– Ja, jag har förstått det. Men det är inget som säger att jag skulle lämna ÖFK då. Jag trivs jättebra här och alla vet om det och jag ska fortsätta mitt äventyr här. Jag måste ju prestera ännu bättre framöver om det ska komma högre bud än det kommit hittills under min tid i Östersund. Just nu nu fokuserar jag på att göra en bra säsong här, säger han till osdsport.se.

Om ÖFK återigen tar sig ut i Europa League i sommar kan det påverka Ghoddos beslut.

– Självklart skulle det göra det. Att spela i Europa League har varit fantastiskt och vi siktar givetvis på att vinna Svenska Cupen och få en ny chans där, säger han till sajten.

ÖFK-ordföranden Daniel Kindberg är givetvis nöjd över att Ghoddos förlängt.

– Jag är förstås glad. Saman Ghoddos har redan visat att han hör hemma på den högsta europeiska nivån. När han nu får fortsätta att utvecklas hos oss så bedömer jag att det kommer att göra att han behåller sin absoluta toppnivå. Han har visat lojalitet för sin klubb under en lång tid och det visar på Samans storhet. Vad som händer i framtiden med Saman har ju helt och hållet med hans egna prestation att göra, säger han till osdsport.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus