Fotbolltransfers.com - Henry: "Pogba är ingen Kanté"
Foto: Oliver Lerch/Bildbyrån

Henry: "Pogba är ingen Kanté"

Publicerad: 2018-02-12 23:27 England

Thierry Henry anser att José Mourinho spelar Paul Pogba på fel position och att han inte kan göra samma arbete som N’Golo Kanté.

Paul Pogba spelar mestadels i en balansroll på mittfältet i Manchester United. Landsmannen Thierry Henry tycker inte att José Mourinho ska förvänta sig att stjärnan kan leverera som Chelseas N’Golo Kanté på den positionen.

– Jag tycker inte att han är en sittande mittfältare. Jag tyckte inte att jag var en ytter men sedan gick jag till Barcelona och de bad mig att göra ett jobb och Mourinho ber honom att göra ett jobb. Men har han en inverkan på spelet som sittande mittfältare på samma sätt som han hade mot Everton eller under sina dagar i Juventus?, säger Henry till Sky Sports.

– I Juventus brukade han spela på en viss position där de uppenbarligen inte litade på honom i mitten av parken så de spelade honom mer på kanterna. Sedan när han har bollen kan han ha en underbar inverkan på spelet. Kan han göra ett jobb? Ja, han kan göra ett jobb, men han är han N’Golo Kanté? Nej, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus