Fotbolltransfers.com - Souness: "Pogba spelar som en skolpojke på lekplatsen"
Foto: Andrew Couldridge/Bildbyrån

Souness: "Pogba spelar som en skolpojke på lekplatsen"

Publicerad: 2018-02-11 12:30 England

Den tidigare Liverpool-spelaren Grame Souness ifrågasätter Manchester Uniteds mittfältare Paul Pogba och hans positionsspel.

Graeme Souness, tidigare i bland annat Tottenham och Liverpool, hävdar att Manchester Uniteds manager José Mourinho inte kan förlita sig på mittfältsstjärnan Paul Pogba.

– Han är 24 nu och kostade 89 miljoner pund (992 miljoner kronor), men fortfarande förstår han inte vad som krävs av honom för att spela på den positionen. Uppenbarligen är Mourinho inte helt nöjd med vissa aspekter av Pogbas spel. Pogba kan inte vara en av de två centrala spelarna på mittfältet. Du kan inte förlita dig på honom, skriver han i The Sunday Times.

– Pogba lämnar luckor på det centrala mittfältet på tok för lätt. Han kommer hitta på något smart i den sista tredjedelen, men lämnar fyrbackslinjen själv. Han spelar som en skolpojke som springer runt efter en boll på lekplatsen, fortsätter han.

Souness poängterar dock att han beundrar Pogba, men att United hade mått bättre av en spelare som Tottenhams mittfältare Christian Eriksen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus