Fotbolltransfers.com - Fotbolltransfers.com får ett ansiktslyft - mer kommer
Foto: Bildbyrån

Fotbolltransfers.com får ett ansiktslyft - mer kommer

Publicerad: 2011-05-16 02:07 Fotbolltransfers.com

Nu har vi lanserat en ny version av fotbolltransfers.com som innebär ett ansiktslyft både i design och funktionalitet. Häng med nu.

Fotbolltransfers.com växer för varje dag. I takt med det vill vi kunna erbjuda det allra bästa vad gäller allt kring övergångar. Det handlar om nyheter, övergångstabell och statistik.

Nu har vi lanserat en ny version med flera nya funktioner i enlighet med detta. Några av dem är:

• Logga in på Fotbolltransfers.com med hjälp av ett forumkonto eller Facebook
• När du är inloggad kan du betygsätta egenskaper på samtliga spelare.
• Föreslå ett marknadsvärde för spelare
• Se alla övergångar för respektive liga eller lag
• Tränarprofiler med fullständig statistik
• Bloggar
• RSS för nyheter, bloggar och övergångstabellen.

De nya funktionerna är skapta för att öka interaktiviteten mellan fotbolltransfers.com och dess besökare. Tydligast blir detta genom att Ni numera kan föreslå ett marknadsvärde samt betygsätta samtliga spelare.

Inom kort kommer dessutom en topplista över hur Ni betygsätter spelarna i respektive liga. En spelare kommer först in på topplistan efter tio röster. Så det gäller för Er att engagera sig.

En annan nyhet är bloggfunktionen. Inom kort kommer vi att presentera ett par personer som på ett eller annat sätt profilerat sig inom Fotbollssverige.

Nu kan Du gå in i exempelvis Allsvenskan eller ett specifikt lag och se alla övergångar och nyheter kopplade till den ligan eller det laget. Allt för att du ska kunna följa din liga eller ditt lag på ett enklare sätt.

Tränarprofiler är också en eftertraktad funktion som många av våra besökare frågat efter. Det har vi nu tillmötesgått. I dagsläget finns samtliga tränare i Sverige inlagda. De internationella är på gång. Gå in i respektive klubb eller använd sökfunktionen för att hitta tränarprofilerna.

Den här satsningen är bara början. Arbetet är redan påbörjat inför nästa uppdatering – med många spännande och intressanta funktioner. Någon exakt tidsplan för detta finns dock inte i dagsläget.

Bollen är i rullning. Nu räknar vi med att Ni som fotbollsälskare hjälper oss att bygga upp en riktig fotbollsportal där Du som besökare får vara med och bestämma.

Kommentera gärna vad ni tycker om den nya versionen och/eller om Du upptäcker eventuella buggar.
Det gör Du enklast via fliken ”kontakt” eller per mejl: info@fotbolltransfers.com

Välkomna till nya fotbolltransfers.com!

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus