Fotbolltransfers.com - Islamovic om tiden i Fulham: "Jag kände mig lurad"
Foto: Bildbyrån

Islamovic om tiden i Fulham: "Jag kände mig lurad"

Publicerad: 2018-02-08 10:35 Allsvenskan

Malmös tidigare talang Dino Islamovic hamnade i engelska Fulham som 18-åring. En övergång han i dag ångrar.

Det var i april 2012 övergången från Malmö FF till Fulham blev klar. Dino Islamovic berättar nu för Östersunds-Posten att det inte var ett smart val. 

– Jag spelade min sista riktiga säsong i Malmö när jag var 18 år. Sedan hamnade jag i England, Fulham. Det var fel val av klubb och därför fick jag inte spela så mycket, säger han till tidningen.

Islamovic, som nu anslutit till Östersunds FK, utvecklar vad som faktiskt tog honom till just Fulham.

– Jag fick reda på i efterhand att min agent tog mig dit i för att han skulle tjäna mest pengar på det. Det fick jag reda på av Fulham på slutet. Tydligen hade han haft en väldigt bra relation till tränaren där. Han hade gjort en deal med honom och de andra tränarna var inte ens medvetna om att jag skulle komma så det var trist att få höra det efter två år. Jag hade ju kämpat i två år, sen fick jag veta att de aldrig egentligen hade haft en riktig plan för mig, säger han till Östersunds-Posten.

En situation den numera 24-årige anfallaren givetvis inte gillade.

– Jag kände mig lurad, det är klart. Det var mycket fram och tillbaka. Jag visste egentligen inte vem jag skulle lita på i det läget, säger Islamovic.

Till slut hamnade Islamovic i holländsk Groningen, men inte heller där blev det mycket speltid. I fjol blev det därför en flytt till Trelleborgs FF. En stark säsong i Superettan tog honom till ÖFK. 

– Jag behövde det året för att komma tillbaka. Jag behövde spela varje vecka och det kom i ett bättre läge nu. Jag har en annan status nu, jag kom in och hjälpte ett lag upp till allsvenskan och var en viktig del i det. Jag kom hit för att spela och jag tror att mina chanser att få spela mycket är stora. Jag tror på mig själv och vill ta en plats, säger han till Östersunds-Posten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus