Fotbolltransfers.com - Kindberg om Ghoddos: "Jag vet inte riktigt vad agenten har med det att göra"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Kindberg om Ghoddos: "Jag vet inte riktigt vad agenten har med det att göra"

Publicerad: 2018-01-29 11:33 Allsvenskan

Östersunds FK har nobbat ett bud på 50 miljoner från Celta Vigo. Daniel Kindberg bemöter nu agentens utspel.

Nenad Lukic, som representerar Saman Ghoddos, förklarar att han tycker att det är "kaxigt och ofattbart" att Östersunds FK tackar nej till 50 miljoner kronor från Celta Vigo.

Den allsvenska klubbens ordförande Daniel Kindberg bemöter det i en intervju med SportExpressen.

– Jag vet inte vad det ska kallas. Men jag har fattat beslutet då jag tror det är bäst för klubben och spelaren i nuläget. Jag vet inte riktigt vad agenten har med det att göra egentligen, men vi har fattat det beslutet. Det bara är så, säger han till tidningen.

Kindberg förklarar samtidigt varför ÖFK tagit beslutet att behålla Ghoddos.

– I bland kan man tacka nej för att vi fokuserar på annat. I det här fallet är det för att vinna matcherna mot Arsenal i Europa League, vilket vi fokuserar på nu. Vi har ett unikt läge att göra bra saker, då värderar vi det högre just nu. Budet är inte tillräckligt högt i dag för att vi ska tacka ja. Vi känner att det finns bättre säljläge i sommar efter VM, säger Kindberg till SportExpressen.

Östersund känner att spelare som Ghoddos och andra stjärnor kommer att ha ett högre värde till sommaren.

– Vi vet alla vad våra spelare kommer vara värda efter våren och VM. Och Saman Ghoddos är allsvenskans i särklass bästa spelare, det är inte konstigt att andra klubbar är intresserade av honom. Det finns inget tak för vad våra fotbollspelare kan gå för i dagsläget, och det finns inget tak för vad Ghoddos kan säljas för. Vi måste våga tävla och vi måste våga tro på våra spelare och vår förmåga att utveckla spelarna hos oss. De här summorna är peanuts i Premier League, säger Kindberg till SportExpressen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus