Fotbolltransfers.com - Officiellt: Trelleborgs FF värvar Oscar Johansson
Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Officiellt: Trelleborgs FF värvar Oscar Johansson

Publicerad: 2018-01-22 14:30 Allsvenskan

Han imponerade stort i Superettan den gångna säsongen. Nu har Oscar Johansson, 22, skrivit på för Trelleborgs FF.

Trelleborgs FF meddelar på sin officiella hemsida att Oscar Johansson, 22, är klar för klubben. Den offensiva yttern ansluter från IFK Värnamo och har signerat ett treårskontrakt.

"Oscar är en intressant tvåvägsspelare på mitten med offensiva kvalitéer vilket gör att man vissa matcher kan flytta fram hans positioner", skriver TFF.

Johansson gjorde nio mål och två assist på 30 matcher i Superettan förra säsongen. Värnamos sportchef Tomas Lundqvist uttalar sig på klubbens hemsida om affären.

– Först och främst är det en glädje att ytterligare en produkt från vår region tar steget upp till Allsvenskan. Det är en tydlig del i vårt arbete att utveckla talanger och dagar som dessa ger verkligen ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger han och fortsätter:

– Samtidigt så hade vi vissa förhoppningar på att behålla Oscar under säsongen 2018 och därefter sälja honom vidare. Men vi kom i en situation där Trelleborg var beredda på att betala vårt begärda pris samtidigt som Oscar redan nu önskade att prova vingarna i högre sammanhang.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus