Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Crystal Palace vill värva Robin Olsen
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Uppgifter: Crystal Palace vill värva Robin Olsen

Publicerad: 2018-01-18 14:02 Utlandsproffs

Enligt uppgifter vill Premier League-klubben Crystal Palace värva Köpenhamns svenske målvakt Robin Olsen redan i januari.

Det svenska landslagets förstemålvakt Robin Olsen, som till vardags huserar i FC Köpenhamn, uppges vara på Premier League-klubben Crystal Palaces radar, enligt SportExpressen.

Enligt uppgifterna har parterna redan varit i kontakt med varandra och förhandlingar väntas inledas inom kort. Köpenhamns tränare, Ståle Solbakken, har tidigare bekräftat att klubben kommer sälja målvakten till sommaren.

Olsens agent, Hasan Cetinkaya, uttalar sig för SportExpressen.

– Robin har haft en fantastisk utveckling i FC Köpenhamn och storspelade i landslaget i matcherna mot Italien. Intresset var stort för honom innan de matcherna men har ökat sedan dess, säger han till sajten.

Cetinkaya vill dock inte uttala sig om det påstådda intresset från Crystal Palace.

– Jag kommenterar aldrig klubbar men kan bekräfta att det finns konkret intresse från Premier League-klubbar. Vi får se vad som händer, berättar han för SportExpressen.

På frågan om en övergång till sommaren är mer realistisk svarar han:

– Ser man till vad klubben har sagt är det till sommaren, det har varit planen. Men sånt kan ju ändra sig, man vet aldrig. Det är Ståle Solbakken som är chefen och han som bestämmer hur det kommer att bli. Han är en klok man och en person som jag har stor respekt för, säger agenten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus