Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Sánchez överens med Manchester United
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Uppgifter: Sánchez överens med Manchester United

Publicerad: 2018-01-14 11:04 England

Arsenals stjärna Alexis Sánchez är överens om det personliga kontraket med Manchester United.

Alexis Sánchez sitter på ett utgående kontrakt med Arsenal. Manchester City försökte värva chilenaren redan i somras, men någon affär blev aldrig av.

Därefter har han även placerats i Manchester United, men enligt Daily Mirror har ytterligare en klubb anslutit sig till denna skara av intressenter, nämligen Liverpool.

Enligt uppgifterna diskuterar managern Jürgen Klopp med Fenway Sports Group om möjligheterna att värva spelaren. Lönefrågan verkar dock vara ett bekymmer i dagsläget.

City uppges vara redo att erbjuda spelaren en veckolön på cirka 3,1 miljoner kronor och United på 3,1 miljoner kronor. Källor från Anfield menar att klubben ändå är optimistisk inför en värvning.

UPPDATERING 15:04: Enligt den italienske journalisten Gianluca Di Marzio är Sánchez och United överens om det personliga kontraktet.

Stjärnan är inte med i dagens trupp som i skrivande stund spelar mot Bournemouth på bortaplan. Angående utelämnadet av honom ur truppen säger managern Arsene Wenger såhär:

– Han har varit otydlig. Just nu är situationen inte bestämd på det ena eller andra sättet. Jag lämnade honom hemma, säger Wenger enligt gianlucadimarzio.com.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus