Fotbolltransfers.com - Östersund om Ghoddos: "Inte pratat med italienska klubbar - men prislappen är 50 miljoner"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Östersund om Ghoddos: "Inte pratat med italienska klubbar - men prislappen är 50 miljoner"

Publicerad: 2018-01-13 17:11 Allsvenskan

Serie A-klubbar uppges ha backat i jakten på Saman Ghoddos grund av prislappen. Nu uttalar sig Östersunds ordförande.

Det var italienska sajten calciomercato.it som i går rapporterade att flera Serie A-klubbar i mittenregionen, inklusive Chievo, visat intresse för Saman Ghoddos.

Östersunds FK ska dock ha krävt 50 miljoner kronor för sin anfallsstjärna. Det har fått samtliga klubbar att backa, enligt uppgifterna. Nu uttalar sig Daniel Kindberg för Fotbollskanalen.

– Vi har aldrig någonsin pratat med någon italiensk klubb. Jag har aldrig varit i kontakt med någon italiensk klubb sedan jag gick in i Östersunds Fotbollsklubb 2005. Det ligger absolut ingenting i de där uppgifterna, säger ÖFK:s ordförande till sajten.

Däremot bekräftar Kindberg att ÖFK vill ha 50 miljoner för Ghoddos.

– Vi har sagt att det är prislappen och det gäller för det här fönstret. Det är inget konstigt. Det är däremot totalt felaktigt att det ska ha varit något italienskt lag som hört av sig. Det finns intresse från andra länder, men inte från några italienska lag, säger han till Fotbollskanalen.

Den allsvenska klubben avslöjar vart intresset för Ghoddos kommer ifrån.

– Det finns intresse från Tyskland, Frankrike, Belgien, Holland och England. Jag tycker inte att det är högaktuellt att han ska lämna, bara om de bjuder rätt summa, säger Kindberg till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus