Fotbolltransfers.com - Real, United, City och PSG kan göra upp om Alexis Sanchez
Foto: Alan Walter/Bildbyrån

Real, United, City och PSG kan göra upp om Alexis Sanchez

Publicerad: 2018-01-13 02:03 England

Manchester City ser ut att dra tillbaka sitt intresse för Alexis Sanchez. Men tre andra storklubbar jagar honom, enligt uppgifter.

Flera trovärdiga medier i England rapporterade under fredagen att Manchester City tycker att totalkostnaden för Alexis Sanchez den här månaden är för hög.

Av den anledningen är klubben redo att dra sig ur jakten på den chilenske landslagsstjärnan. Arsenal vill ha 35 miljoner pund för anfallaren, enligt tidigare uppgifter.

Manchester United har som bekant gett sig in i jakten på 29-åringen. Men nu skriver Daily Star att även Paris Saint-Germain och Real Madrid visar intresse.

Tidningen uppger samtidigt att Arsenal sänkt prislappen till 30 miljoner pund, men Alexis har ingen brådska att ta ett beslut.

Om Arsenal ska göra en affär med Manchester United den här månaden vill Arsene Wenger att José Mourinho inkluderar Anthony Martial, 21, i den.

Samtidigt skriver Daily Star att City erbjudit Sanchez en veckolön på 260 000 pund netto samt en sign-on-bonus på 30 miljoner pund om han ansluter som bosman i sommar.

Budet i januari är 15 miljoner pund i sign-on-bonus samt 20 miljoner pund i övergångssumma. Men Arsenal verkar som rapporterat inte acceptera det.

Arsenals intresse för Monacos ytter Thomas Lemar, 22, kvarstår också. De ska ha erbjudit 60 miljoner pund för att få till en affär i januari.

Wenger har varit tydlig med att han vill ha en ersättare innan han säljer Sanchez.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus