Fotbolltransfers.com - Officiellt: AFC Eskilstuna värvar Kevin Bisse
Foto: Avdo Bilkanovic/Bilrbyrån

Officiellt: AFC Eskilstuna värvar Kevin Bisse

Publicerad: 2018-01-12 23:05 Superettan

Kevin Bisse lämnar Syrianska FC. Mittfältaren har signerat ett flerårskontrakt med AFC Eskilstuna.

AFC Eskilstuna bekräftar på sin officiella hemsida att Kevin Bisse värvas från Syrianska FC. Kontraktet sträcker sig över tre år.

– Kevin Bisse är en spelare som vi följt under längre tid och som vi vet har spelaregenskaper som stämmer bra överens med den spelarprofil vi söker. Han är snabb, teknisk och vågar ställa frågor till sina motståndare ute på planen, säger klubbens vd Azad Budak till hemsidan.

– Tack vare Kevins kreativitet får vi in en spelare i truppen som kan ändra matchbilder och med hjälp av sin bollsäkerhet sprida ett lugn till resterande spelare i laget. Vi är mycket nöjda med att lyckats värva Kevin hem till oss i Eskilstuna, fortsätter han.

Den 22-årige mittfältaren är nöjd med sitt klubbval.

– Jag har följt AFC Eskilstuna under en längre tid och har haft kompisar som spelat i klubben, bland annat Alexander Michel som spelar där nu. Jag har bara hört positivt om klubben, och nu när dessutom Nemanja "Mance" Miljanovic är i klubben, som jag själv haft som tränare i Syrianska FC, ser jag bara möjligheter att nå positiva resultat, säger han till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus