Fotbolltransfers.com - Hazard om Coutinho: "Bra för honom - dåligt för Premier League"
Foto: Anthony Dibon/Bildbyrån

Hazard om Coutinho: "Bra för honom - dåligt för Premier League"

Publicerad: 2018-01-12 16:15 England

Eden Hazard tycker att det är tråkigt att Philippe Coutinho lämnat Premier League. Jürgen Klopp förklarar samtidigt att Liverpool inte kunde stoppa stjärnan.

Liverpool är försvagat i och med försäljningen av Philippe Coutinho. Men Chelseas stjärna Eden Hazard hade hellre sett brassen stanna i ligan.

– Det är bra för honom, dåligt för Premier League eftersom han är en av de bästa spelarna i ligan. Han är en bra kille, vi har spelat mot varandra ett antal gånger - han är en fantastisk spelare, säger han till Sky Sports.

– Han valde att flytta till Barça, det är inget dåligt val för att vara ärlig, jag vill bara att han ska vara en av de bästa spelarna i världen och njuta av det han kan göra, fortsätter Hazard.

Jürgen Klopp förklarar samtidigt att Liverpool inte kunde hindra Coutinho från att lämna för Barcelona.

– Det fanns inget annat alternativ. Om det finns någon som kanske borde vara arg, enormt besviken, i det här fallet borde det vara managern i klubben som spelaren lämnar, säger han till Sky Sports.

– Men jag är inte (arg), för jag vet att vi verkligen försökte allt för att övertyga Phil att stanna här, fortsätter Klopp.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus