Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Löw kan ersätta Zidane i Real Madrid
Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Löw kan ersätta Zidane i Real Madrid

Publicerad: 2018-01-11 21:03 Spanien

Real Madrid letar efter potentiella ersättare till Zinedine Zidane och uppges ha identifierat Joachim Löw som efterträdare.

Real Madrids svaga form har satt fart på spekulationer om att Zinedine Zidane hänger löst i klubben. Enligt Daily Mail letar klubben efter en ersättare till fransmannen.

Uppgifterna gör gällande att Tysklands förbundskapten Joachim Löw är ett intressant namn för storklubben. Löws nuvarande kontrakt med landslaget löper ut 2020 och det kan kosta klubben stora pengar att köpa loss honom, uppger källan.

Den tidigare Barcelona- och Real Madrid-spelaren Michael Laudrup menar att Zidane förtjänar mer respekt trots den senaste tidens svaga resultat.

– Jag tycker att han har gjort ett fantastiskt jobb. Han har vunnit två Champions League-titlar efter varandra, vilket är första gången någonsin som en klubb gör det, säger Laudrup till Omnisport och fortsätter:

– Det här året är lite annorlunda men med tanke på vad han har gjort de senaste två åren borde det vara tillräckligt för att han ska få beröm, även fast Real inte vinner någonting.

Chelseas manager Antonio Conte har tidigare ryktats till den spanska jätten.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus