Fotbolltransfers.com - Officiellt: Trelleborgs FF värvar Erik Andersson
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Trelleborgs FF värvar Erik Andersson

Publicerad: 2018-01-09 12:13 Allsvenskan

Malmö FF släpper mittfältaren Erik Andersson, 20, till seriekonkurrenten Trelleborgs FF.

Malmö FF bekräftar på sin officiella hemsida att Erik Andersson lämnar för Trelleborgs FF, dit han varit utlånad senaste två säsongerna.

– Erik är en lugn och bra kille som visat styrka och målmedvetenhet i sin återfas efter skadan. Han behöver regelbunden speltid och det är inte något vi kan garantera att han får hos oss. Vi har en god dialog med Trelleborg som har visat stort intresse för Erik och vi är överens om att gå skilda vägar, säger sportchefen Daniel Andersson till hemsidan.

Den 20-årige mittfältaren är glad över att återvända till TFF.

– Det känns bra att komma tillbaka till Trelleborg där jag har trivts och haft två bra utlåningar. Framför allt förra året var en rolig resa och jag fick mycket speltid efter sommaren, säger Andersson till hemsidan och fortsätter:

– Sen är det såklart tråkigt att det inte blev fler matcher i MFF, men jag tittar ändå tillbaka på en lärorik tid. Jag har tränat med Sveriges bästa spelare och känner att det har utvecklat mig hur mycket som helst. Och när jag skadade mig fick jag hjälp av fysioteamet att komma tillbaka så snabbt som möjligt. Det är jag tacksam för.

Erik Andersson har signerat ett treårskontrakt med TFF.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com




Kommentarer skapas med Disqus