Fotbolltransfers.com - Stefan Batan på väg tillbaka till Assyriska FF
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Stefan Batan på väg tillbaka till Assyriska FF

Publicerad: 2018-01-02 16:45 Division 1

Hammarbys tidigare vänsterback Stefan Batan, 32, närmar sig en comeback i moderklubben Assyriska FF. "Vi pratar och han vill tillbaka, men vill se en satsning", säger sportchefen Bobil Minasson till Fotbolltransfers.com.

Det blev totalt fyra säsonger i Hammarby IF för Stefan Batan. Vänsterbacken är fortfarande på jakt efter en ny klubb inför nästa år.

Fotbolltransfers.com kan nu berätta att mycket tyder på att 32-åringen återvänder till moderklubben Assyriska FF i Norrettan.

– Stefan Batan är kult i Assyriska, en fanbärare, vår tidigare kapten. Vi har givetvis pratat med honom och han vill komma tillbaka till Assyriska om det blir en satsning. Det är Stefans krav, för han vill inte varva ner. Han vill hjälpa klubben tillbaka till eliten, säger sportchefen Bobil Minasson till FT.

– Det ser bra ut inför kommande säsong, jag är optimistisk om att det blir ett bra år. Jag är av den anledningen också hoppfull om Batan, men vi får se hur det hela utvecklar sig, fortsätter han.

Batan har spelat totalt 199 seriematcher för Assyriska i Superettan och Allsvenskan under två sejourer: 2003 till 2005 och 2008 till 2013.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus