Fotbolltransfers.com - Officiellt: Dzenis Kozica klar för Djurgården
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Officiellt: Dzenis Kozica klar för Djurgården

Publicerad: 2017-12-19 09:37 Allsvenskan

Djurgårdens IF köper loss offensiva mittfältaren Dzenis Kozica från Jönköpings Södra.

Djurgårdens IF meddelar på sin officiella hemsida att Dzenis Kozica, 24, är klar för klubben. Han ansluter från Jönköpings Södra och har signerat ett fyraårskontrakt.

– När jag fick reda på att det fanns ett intresse sa jag till mig själv att jag skulle till Djurgården – en allsvensk storklubb som spelar en offensiv fotboll som jag tror passar mig bra. Så jag är väldigt glad och stolt över att ha skrivit på, säger han till dif.se och fortsätter:

– Özcan tränade i Superettan samtidigt som jag var där och sedan har jag haft bra koll på Djurgården i år i Allsvenskan. Han står för en offensiv fotboll enligt en filosofi som passar mig med kombinationsspel och mycket skapade chanser.

Sportchefen Bosse Andersson är nöjd.

– Dzenis är en väldig talangfull spelare som är allround i alla offensiva positioner. Han kan spela forward eller spela kantspel och kan användas på många sätt på planen. Han har haft en stark utveckling sedan han kom till Jönköping från Värnamo och har en ljus framtid som väntar där Djurgården är nästa steg. Så det ska bli jättespännande att följa honom framöver, säger han till dif.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus