Fotbolltransfers.com - Uppgifter: Donnarumma kan lämna i januari - så hög är prislappen
Foto: Bildbyrån

Uppgifter: Donnarumma kan lämna i januari - så hög är prislappen

Publicerad: 2017-12-13 12:11 Italien

Gianluigi Donnarumma verkar inte tillfreds i Milan. Enligt uppgifter kan målvakten lämna Milan för 700 miljoner - möjligen redan i januari.

I går kom uppgifter om att Mino Raiola försöker häva det kontrakt som Gianluigi Donnarumma, 18, signerade i somras.

Nu cirkulerar flera olika uppgifter i Italien gällande den unge målvakten. Sky Italia uppger att Raiola faktiskt träffat Milan två gånger senaste tre veckorna.

Men till skillnad från tidigare uppgifter hävdar Sky att relationen mellan parterna faktiskt är relativt god, och att Donnarumma inte vill bli såld. De uppger också att någon utköpsklausul inte finns.

Corriere della Sera rapporterar att Milan inte vill sälja Donnarumma, men att det kan förändras om de får ett väldigt bra bud.

Enligt tidningen kommer Milan inte sälja för mindre än 70 miljoner euro, motsvarande omkring 700 miljoner kronor.

Gazzetta dello Sport skriver i sin tur att Donnarumma kan säljas redan i januari, även om det är mer troligt med en sommarövergång. I synnerhet då Milan behöver pengarna.

Paris Saint-Germain och Real Madrid pekas ut som de främsta alternativen. Enligt tidningen kan prislappen dock landa på omkring 400 miljoner kronor.

Slutligen skriver calciomercato.com att Juventus i dagarna gjort förfrågningar om Donnarumma - som dock tydligt tackat nej till en sådan övergång.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com




Kommentarer skapas med Disqus