Fotbolltransfers.com - Sotirios Papagiannopoulos: "Jag är i en perfekt klubb"
Foto: Bildbyrån

Sotirios Papagiannopoulos: "Jag är i en perfekt klubb"

Publicerad: 2017-12-13 11:37 Allsvenskan

Östersunds backstjärna Sotirios Papagiannopoulos ser framemot mötet med Arsenal, men det påverkar inte hans beslut om framtiden.

Sotirios Papagiannopoulos, 27, sitter på ett utgående kontrakt med Östersunds FK. Mittbacken berättar för SVT Sport att han inte känner en nödvändighet att sticka utomlands. 

– Nej. Jag är i en perfekt klubb. Jag har tryggheten, självförtroendet och min plats i laget. Det är klart att en spelare alltid är sugen på att testa proffslivet i de stora ligorna, men jag kommer inte att sticka bara för att sticka. Det ska i så fall vara ett paket, en helhetslösning, där jag lämnar något bra för något bättre, säger han.

I fredags lottades ÖFK mot Arsenal i Europa Leagues sextondelsfinal. Det påverkar dock inte "Sottes" framtidsbeslut.

– Nej. Vi fick en drömmatch, men det hade kunnat vara vilket annat lag som helst. Så som jag utvecklats sedan jag kommit hit och helheten här är något som betyder mycket mer än matchen i sig, säger han till SVT Sport. 

ÖFK har haft en strålande säsong, men Papagiannopoulos har inte hunnit tänka så mycket på laget faktiskt åstadkommit.

– Före matchen mot Hertha spelade vår tränare Graham Potter upp en video på vad vi har gjort hela året. Då satt man där och var stolt över våra bedrifter. Men under säsongen har man knappt kunnat njuta. Vi har vunnit Svenska cupen, spelat allsvenskan och gått ut i Europa. Först när karriären är över kommer vi förstå vad vi har åstadkommit, säger han till SVT Sport.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus