Fotbolltransfers.com - Officiellt: York Rafael klar för IFK Värnamo
Foto: Stefan Lantz/Bildbyrån

Officiellt: York Rafael klar för IFK Värnamo

Publicerad: 2017-12-11 18:19 Superettan

Han har tränat med AIK och Örebro SK. Nu har York Rafael skrivit på för IFK Värnamo.

IFK Värnamo meddelar på sin officiella hemsida att yttermittfältaren York Rafael, 18, är klar för klubben.

Juniorlandslagsmannen ansluter från Sandvikens IF i Norrettan och har signerat ett kontrakt över 2020.

– Det här känns riktigt bra. Jag har kommit till ett ställe dit många unga har kommit och tagit sig vidare. Jag har bara hört gott om Roar Hansen samtidigt som jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben och det känns att dem tror på mig, säger Rafael till hemsidan.

– Sedan att Jonas Thern är involverad gjorde inte mitt val svårare. Jag är här för att starta matcher och bidra till lagets kommande framgångar och är beredd på att lägga ner det hårda arbete som kommer krävas, fortsätter 18-åringen.

Sportchefen Tomas Lundqvist är nöjd med värvningen.

– Det är en väldigt talangfull spelare som vi har lyckats knyta till oss i York. I tuff konkurrens med andra klubbar i Allsvenskan och Superettan så presenterade vi den bästa planen för York, vilket känns väldigt bra, säger han till hemsidan och fortsätter:

– Vi kan räkna med att få se en otroligt snabb ytterspringare på Finnvedsvallen kommande år. Han har en personlighet som passar väldigt bra in i Värnamomiljön och vi har en stark tro till att York direkt kommer konkurrera om en startplats för att sedan på sikt genom vår skola kunna bli en av lagets mest framträdande spelare.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus