Fotbolltransfers.com - Nagelsmann nekar till Dortmund-ryktena: "Jag har ingen kontakt"
Foto: Bildbyrån

Nagelsmann nekar till Dortmund-ryktena: "Jag har ingen kontakt"

Publicerad: 2017-12-11 18:07 Övriga Europa

Han ryktas vara på till tyska Borussia Dortmunds. Men Hoffenheims tränare Julian Nagelsmann nekar till uppgifterna. "Ska jag skriva "ingen kontakt" i pannan?", säger han.

Efter att den tyska storklubben Borussia Dortmund i helgen drog på sig en ytterligare förlust i Bundesliga efter 1-2 hemma mot Werder Bremen valde klubben att avsluta samarbetet med tränaren Peter Bosz och ersätta honom med Peter Stoger, tidigare i Köln.

Förlusten innebar att klubben placeras på åttonde plats. Hela 13 poäng bakom serieledande Bayern Munchen. Då Stogers kontrakt endast sträcker sig säsongen ut är därför Dortmund nu i jakt på en ny ersättare.

Enligt tyska Sudduetsche Zeitung och Bild har klubben siktet inställt på 30-åriga Julian Nagelsmann som i dag basar över ligakonkurrenten Hoffenheim. Men uppgifterna avfärdas av Nagelsmann som har omsvärvats av rykten med Borussia Dortmund tidigare.

– Jag sa redan för två dagar sedan att jag inte har någon kontakt. Ska jag skriva "kein kontakt" (ingen kontakt) i pannan, säger Nagelsmann, som tog över klubben redan vid 28 års ålder och vars kontrakt sträcker fram till 2021, enligt ESPN

Tyska medier har tidigare rapporterar att Nagelsmann även är en av favoriterna att ta över Bayern Munchen i sommar.

Hoffenheim parkerar i dag på en sjätte plats i Bundesliga efter 15 spelade omgångar.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus