Fotbolltransfers.com - Östersunds FK räknar med att behålla Gabriel Somi
Foto: Bildbyrån

Östersunds FK räknar med att behålla Gabriel Somi

Publicerad: 2017-12-07 16:50 Allsvenskan

Djurgården uppges jaga Gabriel Somi. Men Östersunds ordförande Daniel Kindberg tror på en förlängning.

Gabriel Somi, 26, sitter på ett utgående kontrakt med Östersunds FK. Hans repesentant har tidigare berättat att det inte blir en fortsättning.

Det har ryktats om intresse från bland annat IFK Göteborg och Djurgårdens IF.

ÖFK-ordföranden Daniel Kindberg berättar dock för fotbolldirekt.se att han inte tror att vänsterbacken är nära Djurgården.

– Jag har både pratat med honom och nyligen kramat honom. Nej, vi har inte hört någonting i från Djurgården och Bosse Andersson brukar alltid ringa mig när någonting är på gång. Jag litar på honom, en hyvens kille. Jag litar på att han skulle göra det med Somi om något är på gång, även om han inte behöver det eftersom spelaren har ett utgående kontrakt, säger han till fotbolldirekt.se.

Östersund förhandlar samtidigt med Somi om ett nytt kontrakt och tror att 26-åringen blir kvar.

– Jag tror det. Vi vet vad vi vill och det tror jag Gabriel känner. Jag vet att han känner det. Det är en kanonspelare så jag förstår ju att klubbar är intresserade men samtidigt så är det i Östersund ska vara om han vill utvecklas maximalt. Jag menar han känner ju också att Graham har planer för honom. Så vi vet var vi har varandra. Han är ett namn som på sikt säkerligen kommer att spela många matcher för oss. Ja, vi har tagit fram ett kontraktsförslag som vi är stolta över, säger Kindberg till fotbolldirekt.se.

ÖFK värvade Somi från Syrianska FC inför säsongen 2016.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus