Fotbolltransfers.com - Valentic och Mellberg planerar att fortsätta jobba ihop
Foto: Olle Wande/Bildbyrån

Valentic och Mellberg planerar att fortsätta jobba ihop

Publicerad: 2017-11-21 17:50 Allsvenskan

Det ryktas om att Azrudin Valentic kan ta över Dalkurd FF. Nu bemöter han uppgifterna, och betonar att planen är att fortsätta jobba med Olof Mellberg.

IF Brommapojkarna meddelade i dag att Olof Mellberg och Azrudin Valentic bestämt sig för att inte förlänga sina kontrakt.

I en intervju med SVT Sport berättar Valentic att succéduon inte ämnar att gå skilda vägar.

– Vår plan är att fortsätta jobba ihop. Vi har hittat ett unikt samarbete som passar oss båda, där vi är trygga i ett koncept som varit inspirerande och utvecklande för både oss och spelarna, säger han till SVT Sport.

Vad som händer nu är oklart, förutom att önskan är att jobba ihop med Mellberg.

– Ja, men det är inte klart när det blir. Vi tränar till i morgon onsdag, sedan har vi uppehåll och semester. Just nu är jag och Olof lugna. Vi ska vila lite och kanske åka till Sarajevo för att titta på derby. Vi kan nu utnyttja tiden till att titta på matcher och kolla hur andra klubbar jobbar, säger Valentic till SVT Sport.

I helgen rapporterade lt.se att Valentic är klar för Dalkurd FF.

– Vad som händer i fotboll vet man aldrig, men Dalkurd har sin tränare och det där är bara något folk hittar på, säger han till SVT Sport.

Valentic hymlar inte om att han är sugen på att bli huvudtränare igen.

– Självklart vet jag vad jag kan, men det är upp till eventuellt intresserade klubbar. Möjligheten finns, men jag och Olof mår bra i vårt samarbete som är helt prestigelöst, säger han till SVT Sport.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus