Fotbolltransfers.com - Tim Björkström: "Jag kommer inte gå tillbaka till Djurgården"
Foto: Bildbyrån

Tim Björkström: "Jag kommer inte gå tillbaka till Djurgården"

Publicerad: 2017-11-20 10:30 Allsvenskan

Han är utlånad till Östersunds FK och sitter på ett utgående kontrakt. Tim Björkström har dock inga planer på att återvända till Djurgårdens IF.

Tim Björkström, 26, lämnade Djurgårdens IF för Östersunds FK på lån inför den gångna säsongen.

Högerbacken berättar nu för fotbolldirekt.se att han inte vet vad som händer till nästa säsong.

– Jag är också nyfiken på vad som kommer att hända (skratt). Nej men vi har två matcher kvar med Östersund och innan jag tar något beslut måste jag fokusera på detta. Kontraktet löper ut sista november och de ska väl lösa något tillfälligt så att jag kan vara med på sista matchen borta mot Hertha Berlin i början av december. Det är där jag har mitt fokus just nu, men efter säsongen ska jag utvärdera och då får jag se vart man vill ta vägen, säger Björkström till sajten.

Björkströms kontrakt med Djurgården är också utgående. Men någon återkomst blir det inte.

– Djurgården kommer jag inte gå tillbaka till och det är ömsesidigt. Det är inget att hymla om. Djurgården är ett avslutat kapitel, men det är inga hard feelings, absolut inte. Jag fick ett val om att bli utlånad någon vecka innan fönstret stängde och jag bestämde mig för Östersund. De spelar en bra fotboll som kanske passar mig ännu bättre och det har ju blivit ett bra år med Europa så jag ångrar det absolut inte. Men som sagt, jag har inget agg mot Djurgården. I fotboll är det snabba puckar ibland, säger han till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus