Fotbolltransfers.com - Ingen Andreas Brännström i IFK Göteborg: "Vi förhandlar inte längre"
Foto: Mathias Bergfeld/Bildbyrån

Ingen Andreas Brännström i IFK Göteborg: "Vi förhandlar inte längre"

Publicerad: 2017-11-18 13:30 Allsvenskan

Dalkurd FF och IFK Göteborg kommer inte överens om tränaren Andreas Brännström. "Vi var väldigt nära men nu står vi här", säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till Fotbolltransfers.com.

IFK Göteborg är på jakt efter en ny tränare och har velat köpa loss Andreas Brännström, som tog upp sitt Dalkurd FF till Allsvenskan den här säsongen.

Brännström har kontrakt över 2018 och är sedan tidigare överens med Blåvitt om en flytt, men affären ser ut att spricka då klubbarna inte lyckas nå en överenskommelse.

Det har rapporterats om att Dalkurd kräver en miljon kronor för tränaren, men de uppgifterna förnekas idag. 

– Det står att vi kräver en miljon kronor och det har vi inte gjort. Vi kräver långt ifrån en miljon kronor. Vi vill ha skäligt betalt men det handlar inte om en miljon. Är inte IFK beredda att betala det vi tycker är skäligt får vi respektera det. Det är märkligt att de inte kan betala så mycket, säger Dalkurds sportchef Adil Kizil till Fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Jag förstår inte ens varför förhandlingarna har dragit ut på tiden. Vi har varit tydliga med vad vi kräver för att släppa Andreas från dag ett. Nu är det inga förhandlingar alls mellan oss.

När slutade ni förhandla?

– Vi avslutade förhandlingarna igår. Vi var väldigt nära att komma överens men nu står vi här. Samtidigt är vi väldigt nöjda med att Andreas är kvar här och kan nu planera inför 2018.

Har andra klubbar visat intresse för honom?

– Jag har inga kommentarer kring sånt.

Fotbolltransfers.com har även sökt IFK Göteborgs sportchef Mats Gren utan framgång.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus