Fotbolltransfers.com - Officiellt: Simon Eriksson lämnar Norrby IF
Foto: Mathilda Ahlberg/Bildbyrån

Officiellt: Simon Eriksson lämnar Norrby IF

Publicerad: 2017-11-17 13:12 Superettan

Han förde upp Norrby till Superettan och räddade nytt kontrakt. Nu lämnar tränaren Simon Eriksson.

Norrby IF meddelar på sin officiella hemsida att tränaren Simon Eriksson lämnar sitt uppdrag.

"Simon var anmäld till pro-utbildningen med start i januari, men den civila karriären sätter stopp för utbildningen och därmed fortsatt tränaruppdrag i Superettan", skriver klubben.

Eriksson tog över Norrby sommaren 2015 när laget låg risigt till i Söderettan. Året därpå förde han upp laget till Superettan via kval.

Den här säsongen har Eriksson lyckats säkra nytt Superettankontrakt för Norrby. Nu lämnar han föreningen han tillhört i totalt fem och ett halvt år, i två vändor.

– Det är en väldigt speciell förening. Annars hade jag inte kommit tillbaka när jag fick frågan 2015. Framförallt med det fantastiska laget. Det var några stycken som var kvar sedan jag var här senast och det har varit bra killar som kom in. Men det jag tar med mig framförallt är glädjen man har kunnat skänka andra. Att se supportrarna glada efter en seger, det betyder oerhört mycket för mig och för laget, säger Eriksson till hemsidan.

Vad som händer till nästa säsong är fortfarande oklart.

– Jag tränar på med Norrby i två veckor till, sedan får vi se. Jag har ingenting bestämt i nuläget, säger Eriksson till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus