Fotbolltransfers.com - Officiellt: Daniel Johansson och Richard Donkor lämnar Falkenbergs FF
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: Daniel Johansson och Richard Donkor lämnar Falkenbergs FF

Publicerad: 2017-11-14 16:27 Superettan

Det blev totalt nio säsonger i Falkenbergs FF. Nu tackar Daniel Johansson för sig.

Falkenbergs FF meddelar på sin officiella hemsida att Daniel Johansson lämnar klubben.

– Efter en tids noga övervägande har jag i veckan meddelat klubben att jag inte kommer att förlänga mitt kontrakt inför 2018. Inget lätt beslut när det varit ens vardag i så många år, men ihållande och återkommande skador har börjat göra sig tillkänna alltför mycket under de senaste dryga två åren nu; jag har inte kunnat spela, träna och framförallt känna att jag utvecklas som fotbollsspelare som jag vill kunna göra och då känner jag att det är dags, säger mittbacken till hemsidan.

Det blev totalt nio år i Falkenberg och 280 a-lagsmatcher. Vad som händer nu är oklart.

– Fotbollsmässigt får jag väl känna efter lite hur jag gör och framförallt hur kroppen känns. Jag har läst ett antal fristående kurser vid sidan om under fotbollskarriären och har hela tiden haft inställningen att så småningom börja studera på allvar när jag väl kan lägga all energi på det istället för att det bara blir halvdant både med fotbollen och studerandet. Så det kommer att bli huvudfokus, förmodligen en civilingenjörsutbildning som det ser ut nu, säger han.

– Jag har även varit involverad en hel del i uppstarten av ett företag inom bostadsutveckling så där kommer jag absolut också att fortsätta vara med på ett hörn. Så stora skadeproblem i kombination med en civil karriär som lockar mer och mer är väl en bra sammanfattning på mitt beslut kan man säga, fortsätter Johansson.

Falkenberg meddelar även att Richard Donkor lämnar klubben. Han erbjuds inte nytt kontrakt.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus