Fotbolltransfers.com - Simon Thern besviken över speltiden: "Gett min själ"
Foto: Nils Jakobsson/Bildbyrån

Simon Thern besviken över speltiden: "Gett min själ"

Publicerad: 2017-10-26 20:10 Allsvenskan

Det blir ingen fortsättning i AIK för Simon Thern. Mittfältaren hade hoppats få ut mer av sin lånesejour.

AIK meddelade i går att Simon Thern, 25, inte blir kvar när låneavtalet med Heerenveen löper ut efter säsongen. Mittfältaren hade hoppats få mer speltid än han fått.

– Nu när det har blivit som det har blivit så är jag ju besviken. Men det går inte att tjura för mycket, Rikard (Norling) får ta ut det lag han vill men sedan kan jag tycka att det är fel men det hjälper ju inte, det gäller bara att jobba på och borra ned huvudet och köra. Jag har inte varit nöjd med det men nu är det Rikard som bestämmer, säger Thern enligt Sydsvenskan.

Rikard Norling har förståelse för Therns besvikelse.

– Laget fungerar och då har det blivit en svår situation för Simon. Jag lider med honom, han är egentligen för bra för att hamna i en sådan situation, säger tränaren enligt Sydsvenskan.

Även om Thern fått skralt med speltid är han relativt nöjd med sin sejour i Solnaklubben.

– Det finns ju trots allt bara en derbykung i AIK i år och det var jag som gjorde målet som sänkte Djurgården, det är något man kan bära med sig i framtiden. Självklart tar jag med mig att jag fått många vänner för livet. Du får en passion för det lag du spelar för. Oavsett vilket lag jag spelar i så har jag alltid gett min själ och gjort allt för att göra så bra ifrån mig och göra laget bättre. Det tycker jag att jag visat i AIK också, trots att jag är här på lån så har jag alltid satt laget först, säger han enligt Sydsvenskan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus