Fotbolltransfers.com - Courtois: "Vi är redo att kämpa för Conte"
Foto: Tony O Brien/Bildbyrån

Courtois: "Vi är redo att kämpa för Conte"

Publicerad: 2017-10-23 20:05 England

Thibaut Courtois, Gianluca Vialli och Antonio Conte själv uttalar sig om tränarens situation.

Framtiden i Chelsea är oviss för den italienske tränaren Antonio Conte, som återigen tar till orda.

– Jag är inte som de tidigare tränarna. Jag är annorlunda. Det är viktigt att veta. Jag oroar mig inte över att förlora en match eller få sparken, säger han enligt Daily Mirror och fortsätter:

– Om ni undrar i fall jag känner press här i klubben är svaret nej. Ingenting. Jag är väldigt ärlig. Alla som känner mig väl vet att det där är det sista jag tänker på. Jag har stort förtroende för mitt eget arbete. Jag ger allt för spelarna och för arbetet.

En som är inne på samma spår gällande Conte är Gianluca Vialli, tidigare anfallare och tränare i Chelsea.

– Antonio Conte har gjort det fantastiskt i Chelsea, men det är inte galet att det sätts press på honom. Så ser fotbollen ut i dag. Jag tror dock inte att han påverkas så mycket av snacket runtomkring. Om något blir han nog ännu mer motiverad att ändra synen på folk som dömer honom, säger Vialli enligt tidningen och fortsätter:

– Jag älskar Premier League. För mig är det världens mest underhållande liga. Men jag tror att pressen är större i Italien och att han har lärt sig hantera den efter sin tid där.

Samtidigt uttalar sig Chelsea målvaktskugge Thibaut Courtois.

– Vi är redo att kämpa för tränaren. En del av oss minns vad som hände för två år sedan (när José Mourinho fick sparken) och vill inte att det ska hända igen, säger belgaren till London Evening Standard och fortsätter:

– Varje tränare har sin stil. Med Antonio blir det mycket taktiska genomgångar och övningar, och det är inga problem. Förra året blev vi mästare så här och då tränade vi mycket mer än i år, så jag förstår inte varför vissa klagar.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus