Fotbolltransfers.com - Hamrén och Kuhn inte längre aktuella att ta över Örgryte
Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Hamrén och Kuhn inte längre aktuella att ta över Örgryte

Publicerad: 2017-10-23 17:03 Superettan

Örgryte IS jagar ny tränare. Men nu är Erik Hamrén och Allan Kuhn avskrivna. Det bekräftar klubbens ordförande.

Allan Kuhn bekräftar för danska BT att Örgryte IS erbjöd honom tränarjobbet inför nästa säsong, men att de inte kunde komma överens ekonomiskt.

När Fotbollskanalen är i kontakt med Superettanklubbens ordförande Joacim Nordh bekräftar han att förre MFF-tränaren numera är avskriven.

– Det stämmer att han inte är aktuell längre. Han var en av kandidaterna. Det är lite olika orsaker som förhandlingarna har lett fram till. Exakt vad som ligger till grund för det vill jag inte kommentera, säger han till sajten.

Sveriges tidigare förbundskapten Erik Hamrén är tillbaka i ÖIS som en extra resurs resten av säsongen.

Det har dock spekulerats om att klubben vill behålla honom som huvudtränare till nästa år. Det scenariot är också uteslutet.

– Jag har pratat med Erik och han trivs jättebra i Öis, men som förstetränare är han inte ett namn för oss till nästa år. Han vill hitta på annat, han har andra ambitioner. Sedan om det blir något vet jag inte, säger Nordh till Fotbollskanalen.

Det är dock inte helt uteslutet att Hamrén stannar i Göteborgsklubben på något vis.

– Vi stänger inga dörrar för Erik. Exakt hur saker utvecklar sig kan jag inte säga nu, men han är inte aktuell som förstetränare, säger Nordh till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus