Fotbolltransfers.com - Verratti: "Jag stannade tack vare projektet här"
Foto: Nolwenn Le Gouic/Bildbyrån

Verratti: "Jag stannade tack vare projektet här"

Publicerad: 2017-10-21 11:49 Övriga Europa

Det kunde ha blivit en övergång till Barcelona, men Marco Verratti stannade i Paris Saint-Germain, och berättar nu varför.

Marco Verratti, 24, ryktades bort från Paris Saint-Germain i stort sett hela sommaren.

Framför allt talades det om Barcelona och en summa på 100 miljoner euro för den italienske mittfältaren.

Verratti resonerar nu kring varför han blev kvar i PSG.

– Jag är ärlig - för första gången på fem år frågade jag mig själv om jag ville stanna här. Folk tror att jag spelar i PSG för pengarna, men jag kunde ha gått någon annanstans. Det fanns klubbar som var redo att betala 100 miljoner euro och ge mig högre lön, säger Verratti till L'Equipe och fortsätter:

Neymar kunde ha tjänat lika mycket i Manchester City eller Chelsea. Han kom inte hit för pengarna, utan för projektet. Det var samma för mig när jag tog beslutet. Jag sa aldrig till PSG att jag ville lämna. Mycket hände i somras och många, bland annat folk i min närhet, tänkte på sig själva och inte på mig.

Verratti medger att fjolårssäsongen var en besvikelse.

– Jag förklarade för ledningen vissa saker jag inte begrep. Vi gick igenom komplicerade tider förra säsongen, där vi inte levde upp till förväntningarna, där vi inte vann allt fastän vi kunde. Flera lag var starkare än oss.

I somras dumpade Verratti sin agent Donato Di Campli efter hans uttalande om att PSG håller spelaren som gisslan. Ny agent är Mino Raiola.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus