Fotbolltransfers.com - Jamie Redknapp: "Så kan Eriksen ta nästa steg"
Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Jamie Redknapp: "Så kan Eriksen ta nästa steg"

Publicerad: 2017-10-20 19:24 England

Förre Liverpool- och Tottenham-spelaren Jamie Redknapp skriver i dag om hur Christian Eriksen kan bli ännu bättre.

Den danske kreatören Christian Eriksen är en viktig kugge i Tottenham.

Den förre Tottenham- och Liverpool-spelaren Jamie Redknapp skriver på Sky Sports om vad han vill se härnäst från Eriksen.

"I helgen berättade han (Eriksen) för mig att han vill göra fler mål. Han har gjort många mål från utanför straffområdet, men det är genom att peta in bollen från nära håll som man kommer upp i 15 mål per säsong.

Spelare som Lampard och Gerrard gjorde visserligen snygga mål från distans, men de löpte också ständigt in i straffområdet för att avsluta anfallet. Så kan man ta nästa steg. Det är inte så enkelt som det ser ut. Det handlar inte om tur, utan skicklighet. Ju mer du löper in i straffområdet, desto bättre blir du på att förutse var bollen kommer att hamna.

Kan du addera den dimensionen till ditt spel går du från att vara en duktig passningsspelare till en komplett spelare. Det känns som att Eriksen har sagt till sig själv att om folk verkligen ska tala gott om honom, likt om Dele Alli, måste han göra fler mål. Han är fortfarande 25. Det finns tid för att utvecklas."

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus