Fotbolltransfers.com - John Alvbåge: "Jäkligt tråkigt om jag gjort min sista match för IFK Göteborg"
Foto: Bildbyrån

John Alvbåge: "Jäkligt tråkigt om jag gjort min sista match för IFK Göteborg"

Publicerad: 2017-10-20 14:20 Allsvenskan

IFK Göteborgs målvakt John Alvbåge är just nu utlånad till Stabaek. Vad som händer till nästa säsong är oklart.

John Alvbåge, 35, tappade sin startplats i IFK Göteborg inför den här säsongen.

Pontus Dahlberg, 18, har tagit över. Det ledde först till en utlåning till Minnesota United för Alvbåge och sedan till Stabaek.

– Att Stabaek tog mig i somras är jag glad för. Nu har jag fått möjligheten att spela och göra det jag tycker är roligast. Att se en ny liga och spela i ett nytt lag. Vi har ett bra gäng med god sammanhållning även bland oss målvakter. Stabaek ligger 20 minuter ifrån Oslo och det är väldigt bra människor i och runt klubben, säger Alvbåge till fotbolldirekt.se.

Blåvitt förlängde med reservmålvakten Erik Dahlin, 28, i går och såvida Dahlberg inte säljs i vinter ser det mörkt ut för Alvbåge.

– Det är inte så mycket jag kan säga egentligen. För mig är IFK Göteborg en speciell klubb och jag hade alltid drömmen att få spela där en dag. Nu har jag fått förmånen att göra det och känner samtidigt att jag har mer att ge. Men det är inget jag går runt och tänker på, säger Alvbåge till fotbolldirekt.se.

– Jag menar, skulle jag ha gjort min sista match där så är det jäkligt tråkigt. Då är det bara att tugga vidare, men som jag sa innan så känner jag att jag har många bra år kvar. Folk ska inte räkna bort mig bara för att jag varit borta från rampljuset den här säsongen, fortsätter 35-åringen.

Alvbåge betonar att han inte pratat med sportchefen Mats Gren sedan flytten till Stabaek. Den norska klubben har inte heller inlett några samtal med målvakten om nästa säsong.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus