Fotbolltransfers.com - Ken Sema öppnar för att stanna i Östersund
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Ken Sema öppnar för att stanna i Östersund

Publicerad: 2017-10-20 10:00 Allsvenskan

Östersund spelade ut Athletic Bilbao men fick nöja sig med en poäng. Nu kan stjärnan Ken Sema stanna.

Den nyblivne svenske landslagsyttern Ken Sema är nöjd med gårdagens insats mot spanska Athletic Bilbao, trots 2-2.

– Bilbao kom sjua förra året. Vi är jävligt bra i dag och skapar läge på läge. Deras 1-0 är lite tur, men vi hämtar upp och vänder. Vi har det under kontroll när de får sitt 2-2-mål. Man är lite besviken, men samtidigt. Lika mot Bilbao? Vi leder gruppen, säger han till SportExpressen och fortsätter:

– Men jag får en boost av såna här matcher. Jag vill utmana, vill dribbla, vill skapa chanser. Vi är riktigt bra här hemma. Vi har inte förlorat här. Jag växer in i det. Man kommer till insikten att de också är människor även om man ser dem på tv. De har också två armar och två ben, som jag.

Östersunds FK har tidigare pratat om att sälja Ken Sema i vinter. 24-åringen själv, som har kontrakt över 2018, menar att det inte finns en anledning att lämna.

– Egentligen inte, men samtidigt är vi i Sverige. Man har ju någonstans mål och drömmar om att spela för stora klubbar. Så jag vet inte. Vi pratar inte speciellt mycket om det här, vi försöker vara här och nu. Nu är det Europa League. Det låter ju dumt att flytta? Eller hur?, säger Sema till SportExpressen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus