Fotbolltransfers.com - Daniel Krezic på FK Vardars radar efter U21-landslagsdebut
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Bildbyrån

Daniel Krezic på FK Vardars radar efter U21-landslagsdebut

Publicerad: 2017-10-19 17:00 Division 1

Daniel Krezic är en doldis i Sverige. Den offensiva yttern spelar division 1-fotboll med Oddevold. Han debuterade dock nyligen för Makedoniens U21-landslag och drar nu till sig intresse från Vardar.

Daniel Krezic är född och uppvuxen i Göteborg. Han är fostrad i BK Häcken och spelade i klubben fram till flytten till IK Oddevold.

Den 21-årige yttern är nu inne på sin andra säsong i division 1-klubben. Krezic har rötter i Makedonien och gjorde debut för deras U21-landslag den 10 oktober.

Makedonien förlorade borta mot Gibraltar med 1-0 i EM-kvalet. Krezic hoppade in i 68:e minuten.

– Det var häftigt att få göra sin debut, det är lite av en dröm. Jag har varit med innan i U19-kval med Makedonien. Men det är mer professionellt och större med U21, och dessutom kval till EM. Jag hoppas på fler chanser, säger 21-åringen till Fotbolltransfers.com.

Enligt uppgifter till Fotbolltransfers.com har regerande makedonska mästarna FK Vardar, som slog ut Malmö FF i Champions League-kvalet i somras, fått upp ögonen för Daniel Krezic.

Vardar, som inte lyckades ta sig till Champions League men spelar Europa League den här säsongen, har hört av sig till spelarens agent och frågat om hans situation. I dagsläget finns det dock inget konkret på bordet.

– Jag har varit med på samlingar med U21-landslaget till och från hela året, och nu även spelat EM-kval. Det är naturligt att klubbar hör av sig då. Men något konkret har jag inte hört, säger Krezic till Fotbolltransfers.com.

– Jag har bara hört att det finns klubbar där nere i Makedonien som tittat på mig. Eftersom det är ett litet land så blir det ett stort intresse för U21-landslaget, fortsätter han.

Krezic sitter på ett utgående kontrakt med Oddevold. Ett eventuellt beslut om framtiden kommer att tas med hänsyn till U21-landslaget.

– Jag håller alla dörrar öppna, man ska inte stänga några. Det viktigaste för mig är att komma till ett lag där jag har chans att spela. Det är ett krav från U21 att man ska spela kontinuerligt. Det är något jag har i åtanke, säger han till Fotbolltransfers.com.

– Men jag tänker inte så mycket på det just nu. Vi har tre matcher kvar med Oddeviold som är viktiga, fortsätter yttern.

Kan det bli en förlängning med Oddevold?

– Det är klart att det är ett alternativ. Jag har varit här i två år och trivs i klubben och med mina lagkamrater. Vi får se vart det landar.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus