Fotbolltransfers.com - Nilsson om kyliga relationen till Haglund: "Vi hamnade lite snett"
Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån

Nilsson om kyliga relationen till Haglund: "Vi hamnade lite snett"

Publicerad: 2017-10-18 15:47 Allsvenskan

Elfsborgs anfallare Lasse Nilsson, 35, medger att den sparsamma speltiden under Magnus Haglund hade sina förklaringar.

Lasse Nilsson har enbart fått göra åtta inhopp i Allsvenskan den här säsongen. Trots det har anfallaren mäktat med fyra mål.

35-åringen sitter på ett utgående kontrakt och berättade nyligen att hans framtid i IF Elfsborg är oklar.

I Borås Tidnings podcast "Alla hatar Borås" berättar Lasse Nilsson om sin relation till sparkade tränaren Magnus Haglund.

– Vi hamnade ganska fort lite snett. Jag ville försöka vara en drivande kraft runt träningar och på planen och mitt typ av ledarskap var inte riktigt det han önskade. Man kanske är lite old school där, jag ville gärna att vi skulle kunna ha högt i tak och ställa höga krav på varandra och jag ville även att han skulle ställa höga krav på oss, men det är möjligt att det kom ut fel vissa gånger, säger han i podden enligt Fotbollskanalen.

– Jag är den jag är och ibland är det till min fördel att jag är frispråkig och ibland är det inte det. Jag kunde säkert gjort vissa saker annorlunda men summa summarum var att det ledarskap jag stod för inte var önskvärt. Då uttryckte han tydligt att det påverkade min speltid, fortsätter Nilsson.

Magnus Haglund själv vill inte prata om relationen till Lasse Nilsson. Han förklarar dock anfallarens begränsade speltid.

– Det var en konkurrenssituation. Det var någon eller några forwards som jag bedömde som bättre. Bästa laget spelar alltid, så enkelt är det, säger Haglund till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus