Fotbolltransfers.com - Engelskt och tyskt intresse för Graham Potter
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Engelskt och tyskt intresse för Graham Potter

Publicerad: 2017-10-12 19:00 Allsvenskan

Östersunds FK bekräftar att managern Graham Potter drar till sig intresse från Premier League och Bundesliga.

Graham Potter, 42, har fört Östersunds FK från division 2 till Allsvenskan, vunnit svenska cupen och tagit sig till Europa League.

Nu berättar klubbens ordförande Daniel Kindberg för fotbolldirekt.se att det finns gott om utländskt intresse för tränaren. ÖFK släpper honom dock inte.

– Nej, men han vet vad han vill och jag vet helt var jag har honom. Han ska ingenstans. Det är vi överens om, säger han till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Det ett tiotal som hört av sig och visat intresse bara under hösten, minst. Ja, men det är självklart klubbar från bland annat Premier League men även Bundesliga och Belgien. Sedan har det varit svårt att värdera intresset och dessa klubbar har ju också fått klart för sig att han vill stanna i Östersund. Svenska? Jag tror de har förstånd att inte höra av sig.

Östersund tänker inte på något scenario där man inte kan behålla Potter.

– Nej, jag tror aldrig det kommer att vara omöjligt för oss att behålla honom, inte förrän den dag Graham känner att han är klar i Östersund och det är först efter ett SM-guld och ett försvarat SM-guld, säger Kindberg till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus