Fotbolltransfers.com - Majstorovic vill att Mellberg stannar i BP - och kommenterar Ibrahimovic
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Majstorovic vill att Mellberg stannar i BP - och kommenterar Ibrahimovic

Publicerad: 2017-10-12 15:32 Superettan

Brommapojkarnas nye sportchef Daniel Majstorovic är hoppfull om att behålla tränarduon Olof Mellberg och Azrudin Valentic. Han utesluter inte en framtida värvning av Zlatan Ibrahimovic.

Daniel Majstorovic är tillbaka i IF Brommapojkarna. Han har lämnat AEK Aten för att bli sportchef i moderklubben.

I samband med en presskonferens i dag berättar Majstorovic att han hoppas förlänga med tränaren Olof Mellberg.

– Det är klart att det är en viktig del. Det som han och "Valli" (Azrudin Valentic, assisterande) har byggt upp innebär en trygghet, säger han enligt TT.

Att han känner Mellberg väl är givetvis en fördel.

– Vi har en stark kontakt och jag har noggrant följt honom sedan han tog över. Men att han var här var absolut inget som har spelat in i mitt beslut. Det är en extra krydda att vi känner varandra riktigt bra, säger Majstorovic enligt TT.

På presskonferensen fick Majstorovic frågor om en annan vän: Zlatan Ibrahimovic. Om en möjlig övergång till BP.

– Det får vi nog vänta länge på, men man vet aldrig, säger Majstorovic och skrattar, enligt Sportbladet.

– Vi har kontinuerlig kontakt och vi har talat med varandra. Men att han skulle komma hit ligger långt borta i nuläget, fortsätter han.

BP:s nye sportchef förklarar sitt val. Projektet "BP 2.0 – 2020" har lockat den tidigare landslagsbacken.

– BP är ett starkt varumärke, Europas största fotbollsförening sett till medlemmarna som finns. Det jag kände efter våra första möten med den strategiplan som finns, BP 2.0 2020, så var det ett projekt som jag verkligen kände att jag ville hoppa på. Det känns inspirerande att vara en del i den processen. Att tillsammans med alla andra bygga upp det här till något riktigt spännande. Och med en långsiktig plan att uppnå våra mål, säger Majstorovic enligt Fotbollskanalen.

– Ser man till klubbar i Sverige i dag skulle jag säga att det inte är många som är så pass intressanta. Jag tror att med de förutsättningar som Brommapojkarna har och har haft under en lång tid så kände jag definitivt att det här är ett intressant projekt och en möjlighet att få vara delaktig i något spännande, fortsätter han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus