Fotbolltransfers.com - Tottenhams förre ordförande: "Var överens med Ferguson"
Foto: Bildbyrån

Tottenhams förre ordförande: "Var överens med Ferguson"

Publicerad: 2017-10-11 19:57 England

Det kunde ha blivit Tottenham och inte Manchester United för Sir Alex Ferguson, berättar Tottenhams gamle ordförande i dag.

Sir Alex Ferguson betraktas som en av tidernas skickligaste tränare efter sin tid i Manchester United, dit han anslöt från Aberdeen 1986.

Två år tidigare kunde han dock ha hamnat i Tottenham, berättar Londonklubbens förre ordförande Irving Scholar i dag. Parterna var överens om ett femårskontrakt.

– Alex Ferguson och jag hade väldigt långt gångna förhandlingar och jag klargjorde att jag var en gammaldags man, att det viktigaste var att när man överens om något, när man skakade någons hand, var det på allvar, säger Scholar enligt goal.com och fortsätter:

– Vi gick ner på detaljnivå, diskuterade allt gällande avtalet. Vi nådde en överenskommelse. Vi träffade en annan styrelsemedlem, Paul Bobroff, en söndagsmorgon precis vid flygplatsen i Paris.

Sir Alex signerade dock inget kontrakt med Tottenham.

– Jag frågade om han var redo, och han sa att han var helt säker. Vi tog varandra i hand. Som ni vet höll han tyvärr inte sitt ord. Han berättade aldrig varför. Jag har mina egna teorier, men det spelar inte längre någon roll. Det var en besvikelse. Han stannade i stället i Aberdeen två år till.

Därefter flyttade Ferguson till Manchester United och vann 38 titlar på 26 år, innan han tackade för sig 2013.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus