Fotbolltransfers.com - "Svennis" berättar - nobbade landslaget, Barcelona och Juventus
Foto: Bildbyrån

"Svennis" berättar - nobbade landslaget, Barcelona och Juventus

Publicerad: 2017-09-23 11:56 Övriga Sverige

Sven-Göran Eriksson berättar i en intervju att han inte känner någon ånger över att ha tackat nej till landslaget.

Sven-Göran Eriksson, 69, hade möjlighet att bli Sveriges nye förbundskapten, men tackade nej. Det ångrar han inte, berättar han för Sportbladet.

– Nej, egentligen inte. Jag hade ett jobb när det blev diskussioner, så att… Nej, jag ångrar det inte, säger han och fortsätter:

– Det är dumt att sitta och tänka på att ångra sig. Man har gjort fel här i livet, det har vi alla. Det blir sämre av att gräva ner sig, säger han till tidningen och fortsätter:

– Jag gick till Roma i stället för Barcelona. Var det rätt eller fel, vem vet? Italiensk fotboll var väldigt bra på den tiden. Jag stannade i Roma när jag hade chansen att gå till Juventus. Jag ville vinna med Roma. Det är ingenting jag går runt och funderar på.

När det gäller anbud från allsvenska klubbar menar "Svennis" att han inte har fått något, bortsett från 1979 av IFK Göteborg. Han har sin teori om varför.

– Dels tycker de nog att jag är för gammal, dels tycker de att jag är för dyr. Och det är väl sant bägge två, säger han till tidningen och ler.

"Svennis" är just nu kontraktslös.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus