Fotbolltransfers.com - Kerim Mrabti: "Dyker det upp en klubb som..."
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Kerim Mrabti: "Dyker det upp en klubb som..."

Publicerad: 2017-09-22 17:20 Allsvenskan

Säsongen är över på grund av en lårskada. Nu uttalar sig Djurgårdens mittfältare Kerim Mrabti om framtiden.

Kerim Mrabti, 23, ådrog sig en lårskada mot Örebro SK för två omgångar sedan. Det innebär att Djurgårdens IF får klara sig utan stjärnan resten av säsongen.

Mittfältaren har omgärdats av transferrykten under en längre period. I en intervju med Fotbollskanalen får Mrabti frågan om tanken slagit honom att han kan ha gjort sitt sista framträdande i Djurgården.

– Nej, faktiskt inte. Just de tankarna har inte gått igenom huvudet. Jag har mest tänkt på att jag inte kan spela klart säsongen. Någon flytt har det inte varit fokus på alls. När väl säsongen är slut får jag se vad som finns och hur intresset är. Fokus är fortfarande på Djurgården, säger han till sajten.

– Jag känner att jag har kunnat ha fokus på Djurgården under hela säsongen. Jag känner att jag har bra tålamod och så länge jag har det kommer det eventuell ske något bra i framtiden, eller så löser det sig här, fortsätter 23-åringen.

Mrabti uttalar sig även om en eventuell flytt i januari. 

– Det är klart att jag hade tanken att jag ville spela klart den här säsongen. Det var ju snack om att flytta i somras också, men min plan var inte att flytta då utan mer spela en hel säsong. Tyvärr blev det ett litet avbräck nu men jag har ändå lyckats spela många matcher. Jag har ambitionen att flytta utomlands och det är klart att jag ser de möjligheterna som finns. Dyker det upp en klubb som känns rätt och Djurgården känner att det är rätt ekonomiskt så tror jag säkert det kan lösa sig, säger han till Fotbollskanalen.

23-åringens kontrakt med Djurgården sträcker sig över säsongen 2018.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus