Fotbolltransfers.com - Olof Mellberg uppges nobba IFK Göteborg: "Kan inte kommentera"
Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Olof Mellberg uppges nobba IFK Göteborg: "Kan inte kommentera"

Publicerad: 2017-09-22 16:43 Allsvenskan

IFK Göteborg är på tränarjakt och har försökt knyta till sig Olof Mellberg. Men nu tackar han nej, enligt SportExpressen.

Fotbolltransfers.com har tidigare rapporterat att IFK Göteborg lämnat ett kontraktsförslag till Olof Mellberg och hans assisterande tränare Azrudin Valentic.

Duon har gjort succé i IF Brommapojkarna. I fjol förde de klubben tillbaka till Superettan. Nu är man på god väg till Allsvenskan.

Nu skriver SportExpressen att Mellberg valt att tacka nej till tränarjobbet i IFK Göteborg efter flera möten men klubben.

– Inget jag kan kommentera överhuvudtaget. Vi har sagt att vi inte känner någon stress över tränarfrågan utan vill se hur det går för Torbjörn (Nilsson) och Alf Westerberg och sedan får vi se vad som händer, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till tidningen.

Blåvitt har en tydlig deadline för när man hoppas ha klart med en ny tränare.

– Jag har tidigare sagt att jag helst av allt vill  ha klart det innan vår sista match i allsvenskan den 5 november så att en tränare är på plats och kan vara med när vi kör i gång och tränar i december, säger Gren till SportExpressen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus