Fotbolltransfers.com - Neymar uppges kräva att PSG säljer Cavani
Foto: Bildbyrån

Neymar uppges kräva att PSG säljer Cavani

Publicerad: 2017-09-19 15:20 Övriga Europa

De hamnade i dispyt över en straff. Nu kräver Neymar att Paris Saint-Germain gör sig av med Edinson Cavani, enligt uppgifter.

Paris Saint-Germain besegrade Lyon med 2-0 i söndags. Eftersnackade handlade dock om allt ännat än resultatet.

När PSG fick straff ville Neymar ta den, men fick mothugg från Edinson Cavani - som vägrade släppa den.

Cavani slog straffen och missade. Efter matchen fortsatte de två stjärnorna sitt tjafs, enligt franska tidningen L´Equipe. Thiago Silva fick gå emellan.

Nu skriver spanska tidningen Sport att Neymar meddelat PSG-ledningen att han vill att Cavani säljs eftersom samarbetet dem emellan inte fungerar.

Enligt uppgifterna har Neymar förklarat för presidenten Nasser Al-Khelaifi att det är omöjligt att komma överens med Cavani.

Al-Khelaifi ämnar dock att försöka släta över det hela och hoppas få stjärnorna att hitta ett sätt att samarbeta.

Christophe Dugarry vill samtidigt se PSG-tränaren Unai Emery agera och medla mellan Neymar och Cavani.

– Neymar är redan stjärnan i PSG, som vunnit La Liga, Champions League och allt annat. Han är en fantastisk spelare, som blir PSG:s tränare, och inte på grund av sin prislapp på 222 miljoner euro, utan för att Unai Emery måste lägga sig i, annars kommer han (Neymar) snart sköta träningarna och ta ut laget, säger han enligt Marca.

Tidigare under dagen förnekade Cavani att det finns några problem med Neymar.

– Den enda sanningen är att jag inte har något problem med Neymar. Jag vet inte vad det är för rykten som det talas om, sa han i uruguayansk tv och fortsatte:

– Min bror sa till mig att det finns rapporter om ett problem mellan mig och Neymar, och att jag inte tillåter honom ta en straff. Så är inte fallet, han kom bara för att prata med mig. Allt jag vill är att anpassa (till hans stil) och jag tror att vi når dit rätt snabbt.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus