Fotbolltransfers.com - Officiellt: Paulinho klar för Örebro SK
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Paulinho klar för Örebro SK

Publicerad: 2011-04-16 15:17 Allsvenskan

Som väntat är tidigare Häckenstjärnan Paulo José De Oliveira klar för Örebro SK. Mer känd som Paulinho, det bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

Örebro SK bekräftar nu på sin officiella hemsida att Paulinho är klar för klubben. Det har han varit redan sedan mitten av februari, meddelar man.

– På grund av uppkommen familjesituation valde vi att avvakta offentliggörandet med respekt för Paulinho och den situation som han befann sig i. Vi har hela tiden haft en god dialog med Paulinho och hans agent Jesper Norberg, där vi följt händelseutvecklingen, säger sportchefen Lennart Sjögren och fortsätter:

– Situationen nu är att Paulinho är redo och ser fram emot spel för ÖSK i Allsvenskan samt Europaspelet. Vi ser detta som en fantastisk förstärkning som innebär att vi får en utvecklande konkurrenssituation. Dessutom är denna förstärkning vital och förebygger eventuell spelarförsäljning till sommaren.

Brassen ansluter till truppen redan på söndag.

– Vi ska inte förvänta oss att Paulinho kommer hit fulltränad utan det kommer ta en tid innan han är i matchform. Det får ta den tid det tar, vi vet att när han är fulltränad kommer han vara en stor tillgång för oss. Vi ser honom som en förstärkning i någon av våra fem offensiva positioner, säger Sjögren.

Paulinho kommer närmast från den brasilianska klubben Venda Nova.

Fotbolltransfers.com värderar Paulinho till 6,9 miljoner kronor.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus