Fotbolltransfers.com - Sportchefen: "Självklart är det ett stort intresse för Dahlberg"
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Sportchefen: "Självklart är det ett stort intresse för Dahlberg"

Publicerad: 2017-09-13 10:20 England

IFK Göteborg får slåss för att behålla Pontus Dahlberg i vinter. Mats Gren medger att det finns ett stort intresse för målvakten.

U21-landslagsmålvakten Pontus Dahlberg, 18, har imponerat stort under sin debutsäsong i IFK Göteborg.

Fotbollskanalen skriver att bland annat engelska Sunderland och Everton samt tyska St. Pauli var på plats och studerade jättetalangen mot Djurgården i måndags.

– Jag vet att det är många klubbar som har varit och tittat på honom i flera omgångar. Både från England, Tyskland, Frankrike och flera andra håll. Men jag vet inte vilka klubbar, säger IFK: sportchef Mats Gren till Fotbollskanalen.

Sportchefen betonar att det inte kom några konkreta bud på Dahlberg i somras. Men intresset är stort.

– Självklart är det ett stort intresse. Nu också när han får spela i U21-landslaget redan som 18-åring. Och står i IFK Göteborg. Det är klart att det finns intresse då, det är inget snack om det, säger Gren.

18-åringens kontrakt med Blåvitt sträcker sig över 2020 och sportchefen vill gärna behålla honom.

– Vi skulle vilja ha Pontus kvar länge. Sedan vet jag hur marknaden är. Dyker det upp något som han tycker är jätteintressant och roligt så kan det gå snabbt. Men han är klok också och det känns som att han vill vara kvar hos oss. Sedan hur länge, det är omöjligt att säga, säger Gren till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus