Fotbolltransfers.com - IFK Göteborg gör minusresultat igen - och blir alliansförening
Foto: Bildbyrån

IFK Göteborg gör minusresultat igen - och blir alliansförening

Publicerad: 2017-09-12 23:09 Allsvenskan

Från och med årsskiftet blir IFK Göteborg en alliansförening med olika sektioner. Dessutom gör klubben återigen minusresultat.

IFK Göteborg hade ett extra årsmöte/medlemsmöte på tisdagen.

Det stora beslutet var att klubben blir en alliansförening, där de olika sektionerna blir självständiga.

Från och med nästa säsong heter fotbollsklubben IFK Göteborg Fotboll.

På mötet framkom även att sportchefen Mats Gren förhandlar med Erik Dahlin, Sören Rieks, Martin Smedberg-Dalence och Mikael Boman om nya kontrakt.

– Vi hoppas vara klara med deras situation innan månadens (september) utgång. I övrigt ser vår scoutingdel många matcher och många spelare med tanke på truppen kommande säsong, säger Gren till hemsidan.

Det togs också beslut om akademin i relation till A-laget.

– Att det tagits ett beslut på att minst två spelare från akademin ska flyttas upp årligen är ett beslut jag tycker är väldigt bra. Sedan tror och hoppas jag att vi med det nya koncept vi tagit fram ska få fram ännu fler, säger akademichefen Jonas Olsson till hemsidan.

Slutligen meddelade kassören Jakob Andreasson att Blåvitt återigen för minusresultat.

– Vi har haft en god utveckling på privatmarknad där den flyttade säsongspremiären mot Malmö FF haft en stor och positiv inverkan. På företagsmarknaden har det varit tuffare. Bland annat beroende på att vi inte haft allt resurser på plats, säger han och fortsätter:

– Bedömningen just nu är att vi inte kommer att lyckas med ett nollresultat för 2017. Några exakta siffror vill vi inte lämna ut då det återstår en hel del av året. Vi hoppas kunna presentera mer precis siffror på nästa medlemsmöte.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus