Fotbolltransfers.com - Milans vd bemöter Mino Raiolas kritik
Foto: Andrea Staccioli/Bildbyrån

Milans vd bemöter Mino Raiolas kritik

Publicerad: 2017-09-12 12:10 Italien

Mino Raiola är skeptisk till Milans nya projekt. Klubbens vd Marco Fassone talar ut om deras planer.

Agenten Mino Raiola har vid flertalet tillfällen påpekat att han inte tror på Milans nya projekt under det kinesiska ägarskapet.

Klubbens vd Marco Fassone uttalar sig om kritiken i en intervju med Corriere dello Sport. 

– Jag är ledsen för att han sa vissa saker, säger Fassone och syftar på Raiola.

– Raiola är Gianluigi Donnarummas agent, men också Giacomo Bonaventuras och Ignazio Abates. Jag måste dock erkänna att Mino varit konsekvent och att han uttryckt sin skepsism ända sedan april eftersom han ser klubbens framtid som obskyr och oklar. Jag har sagt till honom att vårt projekt kommer utvecklas över fyra till fem år. Att döma av hans ord, trots investeringarna, är han fortfarande förvirrad, men jag är glad att Gigio (Donnarumma) stannade. Det betyder att han tror på oss, fortsätter han.

Den nya ägaren Yonghong Li har lånat pengar från den amerikanska hedgefonden Elliott Management. Återbetalas inte pengarna kommer klubben hamna under Elliott Managements styre. 

– Jag har sagt att klubben till 99 procent kommer kvarstå under samma ägare. Jag kan till och med sträcka mig till 99,9 procent men som direktör inför en refinansiering som inte är säker ännu, så finns det en bråkdel av oro, säger Fassone.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus