Fotbolltransfers.com - Torino: "Milan försökte inkludera Niang i budet på Belotti"
Foto: Bildbyrån

Torino: "Milan försökte inkludera Niang i budet på Belotti"

Publicerad: 2017-09-09 12:54 Italien

M'Baye Niang flyttade till Torino från Milan, vars förhoppning var att Andrea Belotti skulle gå i motsatt riktning.

Andrea Belotti var eftertraktad i somras efter en strålande säsong i Torino.

Klubbens direktör Gianluca Petrachi berättar hur Milan försökte få loss den italienske anfallaren.

– Det var lite av en såpopera. M'Baye Niang ville till oss, delvis för bandet han har till Sinisa Mihajlovic, och tackade nej till Sampdoria. Vår president Urbano Cairo gav mig grönt ljus att förhandla med Milan, men de försökte inkludera Niang i ett bud på Belotti. Det var ett olämpligt bud, säger Petrachi till Torino Channel och fortsätter:

– Jag var den som insisterade på att vi skulle hålla frågan om Belotti och frågan om Niang separerade från varandra. Att sälja Belotti för 50 eller 60 miljoner hade inte hjälpt oss i jakten på att bygga ett starkare Torino. Så mycket som Belotti är värd vill vi få för honom. Vill han utmana sig själv i Champions League-klubbar kan vi prata om det längre fram.

Torino hämtade till slut in Niang på lån, medan Belotti blev kvar. Samtidigt sålde Turinklubben ytterbacken Davide Zappacosta till Chelsea på Deadline Day.

– Vi insåg att det var ett bud vi inte kunde motstå. Cristian Ansaldi anslöt i stället och i mina ögon är han bättre defensivt. Vi fick även ett rejält bud på Adem Ljajic, men tackade nej, säger Petrachi.

Zappacosta sägs ha kostat Chelsea 28 miljoner euro.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus