Fotbolltransfers.com - Klopp om Coutinho: "Tänk inte på tiden ni tog en paus"
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Klopp om Coutinho: "Tänk inte på tiden ni tog en paus"

Publicerad: 2017-09-09 12:06 England

Jürgen Klopp drar paralleller till en relation med flickvän eller fru för att förklara sin syn på Philippe Coutinho-frågan. Han uttalar sig även om Naby Keita.

Philippe Coutinho ryktades till Barcelona hela sommaren, men blev kvar i Liverpool.

Liverpools tränare Jürgen Klopp tar till orda om den brasilianske mittfältaren.

– Det finns så många oroväckande saker som inträffar i världen och på grund av dem kan du vara orolig hela tiden, men det här är ingenting. Du måste ta dig igenom dessa tider och saker och ting kan bli bra om du väljer att börja om på ny kula, säger Klopp till Sky Sports och fortsätter:

– Jag kan förklara. Några av er kanske har tagit en paus i ett sunt förhållande, med flickvännen eller frun, och det är inte bra att därefter tänka på tiden ni tog paus. Den negativa perioden är aldrig enkel, men här handlar det om fönstret - den enda tid då spelare och klubbar kan genomföra övergångar.

Klopp är inte klar där.

– Ingenting jag är medveten om (som Coutinho har gjort) är oförlåtligt. Det är inte första eller sista gången något sådant här händer. Alla har lite förståelse och tänker "okej, det är Barcelona." Det är inte som att han ville gå till Everton. Det hade varit annorlunda - också en underbar klubb, men en helt annan situation.

Den tyske tränaren uttalar sig även om Naby Keita, mittfältaren som ansluter från Red Bull Leipzig nästa sommar.

– Naby har ingen aning om huruvida vi kommer att spela i Champions League nästa år eller inte. Han frågade inte om det, han brydde sig inte det minsta. Han ville bara vara en del av den här klubben, säger Klopp enligt Daily Mirror.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus