Fotbolltransfers.com - Italienska klubbar jagar Mouhamed Fahs
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Italienska klubbar jagar Mouhamed Fahs

Publicerad: 2017-09-08 18:29 Superettan

Det kunde ha blivit en flytt till Spezia förra veckan. Det italienska intresse för Helsingborgs Mouhamed Fahs kvarstår.

Mouhamed Fahs, 18, tillhör Helsingborgs IF, men kunde ha hamnat i Italien förra veckan.

24Helsingborg.se skriver att Spezia var på väg att göra klart med anfallstalangen, men att en skada satte käppar i hjulet.

– Jag, min storebror och mina agenter träffade flera lag i Italien - ett i Serie A och två i Serie B. Då valde jag att besöka Spezia eftersom det var det närmaste steget till a-laget och jag var med i en träningsmatch mot Sampdorias reservlag, säger Fahs till sajten och fortsätter:

– Det gick riktigt bra - i tio minuter. Sedan tog det stopp. Annars var allt klart, men jag kunde inte gå på foten och då ville klubben vänta med övergången. De gillade vad de såg och såg mig som en allroundspelare med spetsegenskaper, men de ville ändå avvakta eftersom det så klart blir en kostnad för dem. Vi skulle hålla kontakten och höras av vid nästa övergångstillfälle.

Fahs har tidigare testats av Syrianska FC i Superettan och Atalanta i Serie A.

– Just nu är jag en HIF-spelare och det är den klubben jag vill slå igenom i, men när jag kommer hem ska jag sätta mig ner med HIF och se vad planen är. Samtidigt måste jag tänka på vad som är bäst för mig, säger han till 24Helsingborg.se.

Enligt sajten kvarstår intresset från italienska klubbar.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus